Herbert Dijkman

Persoonlijk

 Mijn naam is Herbert Dijkman (1985), woonachting in Eext, samen met mijn vrouw, dochter en zoon. Van oorsprong ben ik een echte (oost-)Groninger, maar via Groningen en Zuidlaren heb sinds 2013 het mooie Aa en Hunze nu ontdekt.

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam als manager bij het UMCG, en hou me daarnaast bezig het jonge gezin, universitaire opleiding (in deeltijd) en ben ik penningmeester van de VVD Aa en Hunze.

 Waarom VVD?

Al van jongs af aan heb ik geloofd in het liberale gedachtegoed en de eigen verantwoordelijkheid. Daar past maar één partij bij, en dat is de VVD.

Mijn activiteiten

In de periode 2004-2006 ben ik actief geweest als fractieondersteuner van de fractie in Stadskanaal, en van 2006 tot 2009 ook als raadslid in die gemeente.

Tegenwoordig ben ik bestuurslid en penningmeester van de afdeling Aa & Hunze. Gezien mijn achtergrond en mijn affiniteit met financiën past mij deze rol goed. Zoals het onze partij betaamt, probeer ik de afdeling financieel gezond te houden. Gelukkig is dat momenteel het geval. Doordat financiën eigenlijk bij alle onderwerpen wel aan de orde komt, ben ik bij veel dossiers en activiteiten betrokken binnen de afdeling.


Herbert Dijkman


Eext