Jacco Fluks

Persoonlijk

Mijn naam is Jacco Fluks. In 1980 geboren in de hoofdstad van Drenthe, getogen in Rolde. Mede hierdoor voel ik mij een echte Drent. Mijn middelbare school heb ik op de MAVO in Gieten doorlopen, waarna ik vervolgopleidingen buiten de gemeentegrenzen heb gevolgd.

Ondanks dat ik de laatste 17 jaar over de hele wereld heb gereisd, gewerkt en gewoond, voelt de gemeente Aa & Hunze als thuis. 

In 2011 kon ik mijn geluk niet op toen het lukte een huisje aan de grote brink in Rolde te kopen, waar ik sindsdien met veel plezier woon. In dat zelfde jaar begon ik bij mijn huidige werkgever: H.S. AGRI Direct B.V. in Zuidlaarderveen, waar ik deel uit maak van het managementteam en verantwoordelijk ben voor de bedrijfsadministratie. Naast deze baan en mijn functie binnen het bestuur van VVD Aa & Hunze, ben ik actief als penningmeester bij IJsvereniging Rolde e.o.


Waarom VVD?

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in politiek. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik mij thuis voelde in het liberale gedachtegoed. Toen ik mij vervolgens melde bij de toenmalige VVD Rolde, werd ik doorverwezen naar de Jovd, waar ik mij op 16 jarige leeftijd aanmelden als lid van de Jovd Drenthe.


Mijn activiteiten

Sinds 2013 ben ik de webmaster van de afdelings-website. In 2014 ben ik toegetreden tot het bestuur, waar ik tot 2015 zowel de functie opleiding & trainingen als Permanente Campagne voor mij rekening nam. Sinds de uitbreiding van ons bestuur ben ik verantwoordelijk voor de permanente campagne en website. Ik hoop in mijn huidige functie meer bestuurlijke en politieke ervaring op te doen.


Jacco Fluks

Grote Brink 17

9451 BP Rolde

Tel.: 06-25330795