VVD koffietruck komt naar de Roldermarkt

Volgend jaar maart zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Dit lijkt nog ver weg, maar de vrijwilligers van VVD Aa en Hunze zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Zij doen dit onder leiding van voorzitter Jacco Fluks uit Rolde en campagneleider Rick Meijer uit Spijkerboor. Op 12 september, in Rolde valt het startschot voor de campagne gemeenteraadsverkiezingen van VVD Aa en Hunze

Tijdens de 232ste Roldermarkt zal de Koffie-truck van de landelijke VVD op de jaarmarkt aanwezig zijn om onder het genot van een kop koffie in gesprek te komen met inwoners en bezoekers van de markt. De koffie-truck is deze dag bedoeld als plek waar publiek, pers en politiek samenkomen en vooral als plek om ècht met mensen in gesprek te gaan.

Jacco Fluks: "Momenteel houdt onze kandidaatstellingscommissie gesprekken met kandidaten die zich voor volgend jaar verkiesbaar willen stellen. Ondanks dat de officiële kandidatenlijst op 12 september nog niet bekend is, willen we toch al met de campagne beginnen. We willen laten zien dat we er niet alleen rondom de verkiezingen zijn, maar het hele jaar door graag in gesprek komen en blijven met de inwoners van Aa en Hunze." 

De campagne met als titel "Bakkie doen?" zal na de kick-off in Rolde op verschillende plekken en evenementen in Aa en Hunze haar koffie-tent opslaan. Waar en wanneer is vanaf 12 september te lezen op de website van VVD Aa en Hunze.

Rick Meijer: "We proberen zoveel mogelijk contactmomenten met de kiezers te realiseren om te inventariseren wat er bij  inwoners van Aa en Hunze leeft. Wat zijn de problemen in hun dorp of wijk? Wat vinden ze van zaken die de hele gemeente aangaan? Wat verwachten ze de komende jaren van hun volksvertegenwoordigers? -  Mensen komen helaas steeds minder naar ons fractieberaad, terwijl wij graag met hen in gesprek komen. De campagne "Bakkie doen?" geeft ons de mogelijkheid om na de verkiezingen gewoon door te gaan met de actie. Dus ook na de verkiezingen drinken we graag een kop koffie met inwoners, ondernemers, verenigingen en andere partijen in Aa en Hunze om te zien wat we voor hen kunnen betekenen."

Naast Rick Meijer en Jacco Fluks zullen de huidige (steun-)fractieleden Willem Bartels uit Gieten, Bert Hofsteenge uit Deurze, Bas Luinge uit Rolde en Henriette Rossingh-van OS uit Gieterveen aanwezig zijn. Verspreid over de dag zullen er ook de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen en verschillende politici van de provinciale en landelijke politiek aanwezig zijn om met u een "Bakkie" te doen.


Meer informatie en het laatste nieuws van de VVD Aa en Hunze en hun "Bakkie doen?" campagne is terug te vinden op de website: www.vvdaaenhunze.nl

Zet cookies aan om de video te tonen.