Bedrijfsbezoek 17-11-2015 bij JUMBO Abbas in Gieten

Op 17 november waren we als VVD afdeling Aa en Hunze te gast bij Jumbo Abbas in Gieten. Samen met de fractie, het bestuur en enkele geïnteresseerde leden hebben we genoten van een rondleiding door het bedrijf. Een erg geslaagde avond! Jumbo Abbas; bedankt!

Het bestuur van afdeling Aa en Hunze heeft in 2015 besloten om door het jaar heen verschillende bedrijfsbezoeken te doen binnen de gemeente. De bezoeken worden zowel door het bestuur als de fractie georganiseer. Leden e/o geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan deze bedrijfsbezoeken.

Op 17 November brachten bestuur, fractie en leden van VVD Aa en Hunze een bezoek aan JUMBO supermarkt in Gieten om ons zijn bedrijf te laten zien. Jan Abbas gaf een rondleiding met veel enthousiasme en supermarkt-humor, waardoor het een interessante en gezellige avond werd.  

Dank aan Peter Boter voor het nemen van de foto's.

Het volgende bedrijfsbezoek staat gepland op 12 december. Op die zaterdagmorgen brengen we een bezoek aan natuurbegraafplaats 'Hillig Meer' bij Eext. U kunt zich hiervoor nog opgeven, door een email te sturen naar bestuur@vvdaaenhunze.nl


Videobeelden van de officiele opening van Abbas Jumbo op 18-03-2015:

Zet cookies aan om de video te tonen.