VVD op de Kerstfair in Annen

Op zaterdag 9 december 2017 was de VVD Aa en Hunze aanwezig op de kerstfair in Annen. Ondanks het slechte weer was het goed toeven op de kerstfair aan de Molenakkers in Annen.

Lijsttrekker Bas Luinge samen met de nummer twee Richard Heling en de uit Annen afkomstige Paula Terpstra waren volledig gekleed in Dickens stijl zoals te zien is op de foto.

Rondom de opgebouwde kunstijsbaan werden er verschillende gesprekken gevoerd met inwoners. De bezoekers konden hun kerstwens voor onze gemeente in een kerstbal stoppen en in de VVD Wensboom hangen. 

Opvallend veel mensen klaagden over de groenvoorziening van Aa en Hunze. Ook een drempel aan de weg van Gasteren naar Assen bij Balloƫrveld zorgde voor ergernis. We gaan ons best doen om hier in 2018 verbetering in aan te brengen!

Later in de middag werden de heren Luinge en Heling afgelost door voorzitter Jacco Fluks en nummer 5 op de lijst: Rick Meijer. Tot aan het eind van de kerstfair bleef het gezellig op de markt en wij kijken dan ook terug op een geslaagde campagne-actie!